Chaos Creation

Kuululisia suomalaisia metallibändejä

Motörhead – upean slottipelin arvoinen menestystarina

January 28th, 2017 by Frida Padberg

Motörhead oli yhtä kuin yhtyeen perustaja Lemmy Kilmister. Hän perusti yhtyeen vuonna 1975, ja se aloitti alussa bluesiin taipuvalla rockilla. Tuolloin elettiin aikakautta, jolloin moni oli saanut tarpeekseen pehmeästä popista, ja kansalaisaktiivisuuteen haettiin musiikista rankempia vaikutteita. Suhteellisen nopeasti Mötörheadin musiikki sai vahvempia sävyjä, ja sitä pidetään thrash metal -genren synnyttäjänä.MotörheadMahtavista lavakeikoista tunnetun yhtyeen esityksistä ei puuttunut menoa ja rockia. Bändi pysyi pinnalla 40 vuotta, ja uransa aikana se tuotti lukuisia hittejä ja albumeita. Meno oli ajoittain hurjaa, mutta yhtyeen nimi on taatusti tuttu kaikille musiikin ystäville.

Uran huippu

Mötörheadin huipun suosio ajoittuu 80-luvun taitteeseen, jolloin sen albumit myivät ja hittejä tahkottiin sarjassa. Yhtye teki lukuisia pitkiä kiertueita. Bändin jäsenet vaihtuivat, mutta keulakuvana tunnettu Kilmister pysyi mukana alusta loppuun asti. Yhtye ehti Suomeen uransa nosteessa ensimmäistä kertaa vuonna 1982, ja se nähtiin myös Helsingissä viimeisillä keikoillaan joulukuussa 2015.Nopeasti Helsingin keikan jälkeen fanit saivat huonoja uutisia Kilmisteristä, joka menehtyi syöpädiagnoosin jälkeen nopeasti sairauteensa. Mötörhead teki viimeiseen asti töitä rakastamansa asioiden eli musiikin ja yleisön parissa. Viimeinen studioalbumi saatiin ulos vuonna 2015, ja bändi teki viimeiseen asti keikkoja.Lemmy Kilmisterin menehtymisen jälkeen yhtye antoi tiedon, ettei se jatka uraansa ilman päätähteä. Keulakuva oli ollut bändin kantava voima, jota ilman Mötörheadia ei ole kuin muistoissa.Vaikka pitkän uran aikana bändin nähtiin muuttavan kokoonpanoaan henkilökemioiden törmätessä, ei Kilmisterin paikkaa Mötörheadin sieluna koskaan epäilty. Hän oli sen kantava voima, samoin kuin myös liikkeen pysäyttäjä. Yhtyeeltä on jäänyt jäljelle konserttitaltiointeja, paljon albumeja sekä upea slottipeli, joka tekee sille kunniaa.

Kolikkopelissä nähdään tuttuja symboleja

Suomi casino -paikoissa voi nyt kokeilla Mötörheadille omistettua slottipeliä. Siinä on mahdollisuus kuunnella yhtyeen parhaimpia klassikoita ja nauttia rokkikukkojen jättämästä perinnöstä. Symboleina ovat tietenkin yhtyeeseen oleellisesti liittyvät asiat, kuten pataässä ja erikoistoiminnoista vastaavat pommitukset ja mysteerikelat. Peli on lyhin matka parhaisiin Mötörheadin muistoihin, ja kaiken lisäksi tarjolla on vielä hyvät mahdollisuudet muhkeisiin voittoihin.